Testreszabott termékek

Sokoldalú és hatékony megoldás a modern ipar sokrétű igényeinek kielégítésére.

Kerek sínek és profilozott vezetők vágása

Mechanikus megmunkálást végzünk CNC-gépeken marással, furatok, radiális és axiális menetek behelyezésével, akár 6 méter hosszúságú anyagok megmunkálására is képesek vagyunk.

ötvözés és szerszámkapcsolás

CNC megmunkálási szolgáltatásokat kínálunk a csatlakozók fúrásához és marásához, biztosítva, hogy minden ékcsatornát H7 pontossággal illesszünk be, és minden furatot a kívánt méretre fúrjunk.

Szalagvágás

Fogazott, széles és Poly-V szalagok vágását, csiszolását, marását és perforálását végezzük a szalagok jobb tapadása érdekében, hőszigetelhető szalagok ragasztását, szállítószalag rétegek felhordását.

Különleges láncok

Speciális szállítószalag-láncokat, szállítószalag-láncokat, láncos kerekeket és tartozékokat készítünk az ügyfél által megadott műszaki rajz alapján.

Speciális tömítőelemek

Az Ön igényei szerint bármilyen típusú tömítést testre szabunk, mind a speciális felhasználásra, mind a szélsőséges környezetnek vagy nagyon magas hőmérsékletnek ellenálló tömítésekre.

Berendezés testreszabása

Anyagok és színkombinációk széles választékában készítünk védőfelszereléseket. A személyre szabás digitális nyomtatással, hőátvitellel, szitanyomással vagy hímzéssel valósul meg.