vágó lineáris vezetők

Kerek sínek és profilvezetők vágását és megmunkálását végezzük, beleértve a marást, a furatok beillesztését, valamint a radiális és axiális meneteket. A raktáron lévő termékeket 24-48 órán belül szállítjuk.   

furat- és szerszámcsatlakozások

ECNC megmunkálást végzünk a csatlakozók fúrásához és marásához, garantálva az egyes ékhornyok pontos beillesztését a H7 szabványnak megfelelően.

ipari automata

Olyan 24/7 logisztikai technológiához kínálunk hozzáférést, amely megkönnyíti a költségoptimalizálást és a termelékenység hatékonyságának növelését az ipari folyamatokban.

A csapágyaktól és csatlakozóktól a
ragasztók és kerekek, mindent megtalál egy helyen!

Fedezze fel most a termékek széles választékát, és élvezze a különleges ajánlatokat és kedvezményeket, amelyeket kizárólag online találhat, és mindez csak néhány kattintással elérhető!

Termékek

Széles választékot kínálunk és
műszaki termékek

Ez számos lehetőséget és rugalmasságot biztosít ügyfeleink számára, ami hozzájárul versenyképességükhöz, termelékenységükhöz és alkalmazkodóképességükhöz a piacon.

Szolgáltatások

Csinálunk
CNCmegmunkálás és különböző
testreszabásokat

Az iparág technológiai fejlődése lehetőséget nyújt a gyártási folyamat rugalmasabbá tételére és az új piaci követelményekhez való alkalmazkodásra.

CÉLUNK

Az Adix csapatának célja, hogy azonosítsa az ügyfelek teljes tulajdonlási költségének (TCO) és teljes beszerzési költségének (TCA) csökkentésére irányuló lehetőségeket, ezáltal hozzájárulva nyereségességükhöz.

tCA és TCO

A vásárlás utáni költségek helyes előrejelzése alapvető fontosságú a termék vagy szolgáltatás kiválasztásának és megvásárlásának folyamatában.

szerepünk

Elkötelezettek vagyunk a magasabb szintű megbízhatóság támogatása és ügyfeleink költségeinek optimalizálása mellett, kiváló minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal.