Az ADIX Group a műszaki anyagok vezető forgalmazója Közép-Európában, több mint 89 alkalmazottal és 12 telephellyel Romániában és Magyarországon.

          Országos lefedettséget biztosítunk 8 városban való szilárd jelenléttel: Arad, Baia Mare, Bukarest, Kolozsvár, Nagyvárad, Nagyszeben, Brassó és Konstanca.

          A ADIX Technik által forgalmazott fő termékek a következők: csapágyak és tartozékok, lineáris technológia, tengelykapcsolók, hajtásláncok, hajtásszíjak, kerekek és görgők, pneumatikus berendezések, tömítőelemek, kötőelemek, kéziszerszámok, ipari ragasztók, anyagok... csiszolóanyagok, védőlábbelik, védőruházat, védőfelszerelések, kenőanyagok, kenőrendszerek, diagnosztikai berendezések.

          Az ADIX Csoport teljes körű kínálatot nyújt a forgalmazott termékek teljes skálájából, szorosan együttműködve a termékcsoportok piacvezetőivel. Ezek az együttműködések garantálják a követelményeknek megfelelő minőséget, a kutatási és fejlesztési eredmények gyors megismerését és gyakorlati alkalmazását, mind a termékek használatában, mind karbantartásában.

         Ebben az összefüggésben stratégiai partnereink a következők: 

FAG, INA, BECO, IKO, HIWIN, THK, KTR, IWIS, RENOLD, DIAMOND, DONGHUA, CONTINENTAL, OPTIBELT, AVO, BLICKLE, COLSON, UNIOR, KS TOOLS, LOCTITE, MOTIP, KLINGSPOR, COVERGUARD, UVEX, 3M.

A mi felelősségünk az, hogy folyamatosan keressük a lehetőségeket a
oldalon, hogy csökkentsük partnereink TCA- és TCO-költségeit!

Az ADIX Group célja, hogy csökkentse partnerei TCA (beszerzési összköltségét) és TCO (teljes tulajdonlási költségét), hozzájárulva ezzel a helyzet konszolidációjához. gazdasági helyzetük konszolidálásához és üzleti tevékenységük hatékonyságának növeléséhez.

     Partnereinknek nagyon gyakran nincs elég idejük egy termék TCO-elemzésére, pedig a vásárlás utáni költségek pontos előrejelzése elengedhetetlen a termék kiválasztásának és megvásárlásának folyamatában. termék vagy szolgáltatás megvásárlása során.

     Az Adixnak az optimalizálás révén sikerül alacsony TCO-értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújtania. Feladatunk a fokozott megbízhatóság támogatása és a költségek optimalizálása az alábbiak révén magas minőségű termékekkel és nyújtott kiegészítő szolgáltatásokkal.