Produse customizate

O soluție versatilă și eficientă pentru a satisface nevoile diverse ale industriei moderne.

Debitare șine rotunde și ghidaje profilate

Efectuăm prelucrări mecanice pe utilaje CNC prin frezare, inserare de găuri și filete radiale și axiale având posibilitatea de a prelucra materiale cu o lungime maximă de 6 metri.

Alezare și mortezare cuplaje

Oferim servicii de prelucrare CNC pentru găurire și frezare cuplaje, asigurându-ne că fiecare canal de pană este inserat cu precizie H7 și fiecare gaură este făcută la dimensiunea dorită.

Debitare curele

Efectuăm debitări de curele dințate, late și Poly-V, șlefuire, frezare și perforare curele pentru aderențe mai bune, lipire curele termosudabile, aplicare straturi transportoare.

Lanțuri speciale

Customizăm lanțuri transportoare speciale, lanțuri conveyoare, roți de lanț și atașamente conform desenului tehnic oferit de client.

Elemente de etanșare speciale

Conform solicitărilor personalizăm orice tip de garnitură, atât pentru utilizări speciale, cât și rezistente în medii extreme sau temperaturi foarte ridicate.

Personalizare echipamente

Personalizăm echipamente de protecție într-o gamă variată de materiale și combinații de culori. Customizarea se realizează prin imprimare digitală, transfer termic, serigrafie sau brodare.