Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrală, având peste 89 angajați și 12 puncte de lucru în România și Ungaria.

          Asigurăm acoperire națională având o prezență solidă în 8 orașe:  AradBaia MareBucureștiCluj NapocaOradeaSibiu, Brașov  și Constanța.

          Principalele produse distribuite de ADIX Technik sunt:  rulmenți și accesorii, tehnică liniară, cuplaje, lanțuri de transmisie, curele de transmisie, roți și role, echipamente pneumatice, elemente de etanșare, organe de asamblare, unelte de mână, adezivi industriali, materiale abrazive, încălțăminte de protecție, îmbrăcăminte de protecție, echipamente de protecție, lubrifianți, sisteme de ungere, aparatură de diagnosticare.

          Grupul ADIX asigură o ofertă completă din toata gama de produse distribuite, colaborând strans cu lideri de piață a grupurilor de produse. Aceste colaborări garantează o calitate corespunzătoare cerințelor, cunoașterea rapidă a rezultatelor de cercetare și dezvoltare, aplicarea lor practică, atât la utilizarea produselor, cât și în legatură cu întreținerea lor.

         În acest context parteneri noștri strategici sunt: 

FAG,  INABECOIKOHIWINTHKKTRIWISRENOLDDIAMONDDONGHUACONTINENTALOPTIBELTAVOBLICKLECOLSONUNIORKS TOOLSLOCTITEMOTIPKLINGSPORCOVERGUARDUVEX3M.

Responsabilitatea noastră este să căutăm continuu oportunități de
reducere a TCA și TCO ale partenerilor noștri!

      Scopul grupului ADIX este ca prin activitatea lui să reducă TCA (cost total de achiziție) și TCO (cost total de proprietate) ale partenerilor, contribuind astfel la consolidarea situației lor economice și la creșterea eficienței activității lor.

     Foarte des, partenerii noștri nu au suficient timp pentru analiza TCO a unui produs, deși anticiparea corectă a costurilor ulterioare achiziției este esențială în procesul de selecție și achiziție a unui produs sau serviciu.

     Adix reușește să furnizeze produse și servicii cu TCO scăzut prin optimizare. Rolul nostru este de a susține un nivel sporit de fiabilitate și de a optimiza costurile prin produsele de calitate superioară și serviciile adiționale furnizate.